Osztálykirándulás

Az osztálykirándulás nagy jelentőséggel bírhat egy osztály életében, a kirándulás varázslatos légköre közösségépítő hatású. Lehetőséget ad arra, hogy a tanulók még inkább megismerjék egymást, segít a baráti kapcsolatok elmélyítésében, és sok élménnyel gazdagíthatja az iskolai éveket. Ezért úgy gondoljuk, hogy nem mindegy, hogy miképpen alakul az osztálykirándulás, s mindent megteszünk azért, hogy igazán jó legyen.

Miért ideálisak szálláshelyeink az osztálykirándulások számára?

  • A festői szépségű Balaton-felvidéki táj kellemes környezetet biztosít, és remek lehetőséget ad egy kis természetjárásra.
  • A környék gazdag történelmi műemlékekben, néprajzi látnivalókban és múzeumokban, melyek érdekes és tartalmas programokat biztosítanak.
  • Szálláshelyeink sokféle lehetőséget teremtenek a fedett- és szabadtéri közös programokra (sport, játék, beszélgetés, főzés, tábortűz, stb.).
  • Kedvező áraink a tanulók pénztárcájához illőek.

Az osztálykirándulások színhelyéül mindhárom üdülőnket bátran ajánljuk:

A Balaton-felvidék gazdag történelmi és néprajzi nevezetességekben, így Balatonakali ideális uticél az osztálykirándulás számára. Pálkövén az osztálykirándulásnak érdekes programokat biztosít a közelben elterülő Káli-medence különleges geológiai képződményeivel. Sok kulturális és népművészeti látnivaló, rengeteg szabadidő-eltöltési lehetőség a Balaton déli partján.

A szakmai jellegű programok, előadások, vetélkedők, szakvezetés lebonyolítására a Balaton-felvidéki Nemzeti Park munkatársait kérjük fel. A programok megrendelését az érkezés előtt legalább egy hónappal írásban szíveskedjenek jelezni.

Akció táborszervezők számára:

A 100 fő feletti erdei iskola vagy nyári tábor csoportvezetőjét és kísérőjét vendégül látjuk egy 3 napos Ausztria-i/Mariazell-i hétvégére.

Nézze meg a szállás weboldalát: www.haus-franziskus.at

bővebben »