Balatonakali Ifjúsági Tábor

Árajánlatkérés

Árajánlatkéréshez kérjük használja az alábbiakban látható űrlapot, melyen keresztül nagyon egyszerűen és gyorsan megadható az összes szükséges információ. A mezők kitöltése után nyomja meg az "Elküld" gombot. A *-gal megjelölt mezőket mindenképpen ki kell tölteni - amíg üresek, a program nem lép tovább.

Tájékoztatjuk, hogy a levelezőrendszer esetenként a SPAM / LEVÉLSZEMÉT mappába továbbíthatja az általunk küldött VISSZAIGAZOLÁST tartalmazó e-mail-t. Ez különösen a gmail.com-os e-mail címeknél fordul elő. Amennyiben levelünket nem kapja meg, kérjük, szíveskedjen megnézni a SPAM fiókot is. Ha ebben találja meg az általunk küldött levelet, kérjük, nyomja meg a "Nem spam" gombot. Bármilyen kérdése lenne, készséggel állunk rendelkezésére.

Ajánlatkérő űrlap

Ajánlatkérő neve: *
Intézmény:
Cím:
Telefon: *
Fax:
Mobil:
E-mail cím: *
Az üdülés típusa: *
Szálláshely: *
Tervezett idopont: *
Időtartam: *
éj
Létszám: *
Diák: fo;  Felnott: fo;  Összesen: * fo
Korosztály:
0-3 év 6-10 év 10-14 év 14-18 év 18 éven felül
Étkezés: *
reggeli reggeli és vacsora reggeli, ebéd és vacsora
Kérések, megjegyzések:

Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom. Hozzájárulok, hogy a Balatonguest Kft. a fent megadott személyes adataimat a megkeresésem teljesítésének érdekében, az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Hozzájárulok, hogy a Balatonguest Kft. időnként a részemre kedvezményes ajánlatokat, tájékoztató anyagokat tartalmazó hírlevelet küldjön. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni.


Ellenőrző kód megadása: *

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő kék színű mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »